Засідання творчої групи "Віночок мого краю"

4 березня 2024 року, до 2-річниці визволення Вознесенщини від рашиських окупантів, у ЗДО №3 «Веселка», вихователем-методистом Оленою Рещенко було проведено засідання творчої групи «Віночок мого краю» за темою «Наші славні Захисники».

Хвилиною мовчання педагоги вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за визволення Вознесенської ТГ, переглянули відеоролик «Бій за Вознесенськ», обговорили події які відбулися, вихователь Ольга Хмилюк прочитала вірш який сама написала «Наші славні захисники».

Страх, біль, сльози неможливо було знайти слова, що це було зовсім недавно і зовсім поруч, а головна ціль – це наша Південноукраїнська АЕС.

Події того часу, ворожа техніка, розбиті будинки, підірвані мости, збентеженні і перелякані люди, а головне наші мужні, славні захисники все це постало у презентації «Визволення Вознесенщини», яку підготувала вихователь-методист Галина Дяченко.

Переглянули присутні книгу пам’яті про полеглих бійців нашої Южноукраїнської ТГ які віддали своє життя за нашу незалежність, за нашу Перемогу!

/Files/images/MyCollages (2).jpg/Files/images/1709549439643 (1).jpg

/Files/images/1709549488140.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.