Веселковий ярмарок

Сіла осінь на порозі,

Довгі коси розплела,

Спілі яблука на возі

До бабусі привезла.

Вітром двері відчинила:

Дари з воза забирайте!

Павутинкою злетіла:

Через рік мене чекайте

Наслідуючи українські народні традиції, в закладі дошкільної освіти № 3 «Веселка» відбувся Веселковий ярмарок. По святковому оформлений майданчик додав настрою та святковості для кожного з присутніх.

На території закладу було людно та весело, звучали українські пісні; одягнені у святковий одяг, з кошиками, гаманцями ходили по ярмарку батьки, працівники, гості та дітки. Те, що до веселого осіннього свята заздалегідь готувалися і вихователі, і діти, і батьки свідчила сімейна виставка осінніх композицій: «Осінні шедеври», виготовлених з природних матеріалів. Що тільки не змайстрували батьки разом зі своїми малятами, проявивши фантазію, вміле оформлення та високу майстерність: поробки з листя, осінніх ягід та овочів,гілочок дерев, різноманітні сюжетні композиції, букетні фантазії з листя.

Яскраву палітру осінніх барв дошкільнята доповнили не менш яскравими та цікавими виступами.

Для дітей старших та середніх груп музкерівники Колотило А.С., Требік К.О.,Щербакова С.В. та вихователі підготували та провели розвагу «Майбутній захисник» присвячене Дню Українського козацтва та Дню захисника України.

На захід до дітей завітав український Отаман з веселими іграми та естафетами. Свято дало змогу дітям відчути, як жили наші пращури козаки. Діти мали можливість випробувати себе у веселих рухливих іграх, змаганнях та естафетах: «Провідай гетьмана», «Шабля та булава», «Перетягування каната» показавши свою силу, спритність, відвагу, сміливість та кмітливість.

Дошкільнята не тільки змагались, але розповідали вірші про красу України, та символи українського козацтва, співали пісні, танцювали таночки. Також на свято завітав пан Омелько зі своєю сім’єю, а продавчині Лобанова С.В., Низова Н.М., Могильда Л.В.,Степанова Н.В. рекламували свій товар та закликали гостей до ярмарку.

На подвір’ї дошкільного закладу, вже традиційно, відбулася виносна торгівля. Кожна група презентувала дари осені та випічку: печиво, вишукані тортики та пиріжечки, апетитні тістечка, здобні кекси, пузаті булочки, млинці, вареники приготовлені майстерними руками матусь, бабусь. Заманливо рябіли яскраві, соковиті фрукти – груші, яблука, сливи, виноград. Одним словом смакота! Окрім їстівних товарів на прилавках красувалися вироби ручної роботи.

Оформлення столів кожної групи відрізнялося яскравістю, креативністю та оригінальністю підходу до торгу. Кожен на ярмарку придбав що забажав та отримав позитивні емоції.

/Files/images/IMG_20191018_165626.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 616

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.