Методичне об'єднання для музичних керівників у ЗДО №3 "Веселка"

Методичне об’єднання для музичних керівників у ЗДО №3 «Веселка»

Музика, як казка, музика — жива.
І не треба серцю будь-які слова.
В музиці — найвищі ніжні почуття.
В ній любов і туга, та саме життя.
Музика, як море, то штормить, то ні.
Там знаходить серце рятівні вогні.
Музика, як сонце, гріє нам серця,
Їй нема початку і нема кінця.
І чого не зможеш словом досягти,
В музиці розкажеш щиру правду ти.

Надія Красоткіна

25.01.19 р. в ЗДО №3 «Веселка» проведено методичне об’єднання для музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Музично-танцювальна діяльність та її роль в організації свят, розваг для дітей дошкільного віку».

Методист комунальної установи «Консалтингово–методичного освітнього центру» Малахова Т.М. познайомила присутніх з планом роботи та провела анкетування з метою виконання вимог музичного виховання за Базовим компонентом.

Вихователь-методист Дяченко Г.О. ознайомила з презентацією «Музичне виховання у дитячому закладі відповідно до освітньої лінії «Дитина у світі культури», а вихователь-методист Макогонюк О.А. розповіла про музичні свята та розваги які проведено в закладі відповідно до річного плану роботи. Переглянули музичну розвагу «Бо приходять три празника в гості» за участю вихованців середніх, старших груп.

Учасники прослухали інформаційне повідомлення з досвіду роботи Колотило А.С. «Музично-танцювальна діяльність та її роль в організації свят, розваг для дітей дошкільного віку».

Заключна частина заходу пройшла в активному обговоренні побаченого, обмінялися досвідом щодо особливостей проведення свят та розваг в закладі дошкільної освіти.

Захід пройшов в атмосфері творчої співпраці, сприяв підвищенню педагогічної майстерності. Музичні керівники здобули як теоретичні знання так і практичні уміння.

/Files/images/IMG_20190125_090719.jpg /Files/images/IMG_20190125_090828.jpg/Files/images/IMG_20190125_095548.jpg

/Files/images/IMG_20190125_100140.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 699

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.