День єднання

16 лютого до Дня єднання у нашому закладі дошкільної освіти№3 «Веселка» проведено цікаві та пізнавальні заходи для малят.

Вихователями других молодших, середніх, старших груп, з метою виховання патріотичних якстей та поваги до державної символіки, історії України проведено з дітьми бесіди про історію виникнення та святкування Дня єдності, цікаві та змістовні заняття з мовлення «Моя Україна», «Мій рідний край - моя земля», «Найкраще місце на землі», з аплікації виготовлення патріотичних сердечок «Сердечко для захисника», «Пес Патрон», «Літак моєї мрії», з ліплення «Вантажівка для захисника», читали вірші, оповідання про Україну, розглядали ілюстрації.

Урочистим і особливим був момент створення «ланцюга єднання» на подвір’ї дошкільного закладу де діти разом з дорослими об’єдналися на честь свята під виконання гімну України, тримаючи у руках державний Прапор, жовті і блакитні кульки, стрічки.

Під звучання сучасних українських пісень із задоволенням діти пограли в ігри та потанцювали. У другу половину дня переглянули мультиплікаційні фільми «Моя чудова Україна».

Завдяки проведенню таких свят у дитячих серцях ще більше проявляється любов до неньки України, бажання берегти та захищати свій рідний край.

/Files/images/1676620855197.jpg/Files/images/1676349160047.jpg

/Files/images/1676541548958.jpg/Files/images/1676538676874.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.